جمعه ۰۱ اردیبهشت ۰۲ ۱۰:۳۲ ۵۸ بازديد
از نام “سه آرد” اينطور بر مي آيد كه از سه نوع آرد متفاوت تشكيل شده . اين سه نوع آرد عبارتند از: آرد قنادي [گندم] آرد نخود چي و آرد برنج.
حلوا هم بعنوان ميان وعده و هم بعنوان دسر، به تنهايي يا با نان، چاي و قهوه سرو مي شه ، به دليل اينكه آرد ها تفت مي خورن، و همچنين زعفران در تهيه حلوا استفاده مي شه به عنوان يك دسر مقوي و مفيد براي سلامتي نيز مورد استفاده قرار مي گيره.
از طريق لينك پايين طرز تهيه اين حلوا خوشمزه را مشاهده كنيد